07
FEB
2017

FCA Heritage voor het eerst te zien op Rétromobile

· FCA Heritage, de afdeling van Fiat Chrysler Automobiles die instaat voor het promoten van het patrimonium van de Italiaanse merken van de groep, is voor het eerst aanwezig op het Salon Rétromobile (8-12 februari 2017)
· Alfa Romeo, Fiat, Lancia en Abarth stellen 8 co...

22
JUN
2016

Alvorens op vakantie te vertrekken, biedt Mopar®, voor €19, ...

· Om zorgeloos en in alle veiligheid op vakantie te vertrekken biedt Mopar® een totale bescherming aan specifiek voor de klanten van de merken van Fiat Chrysler Automobiles Belgium.

· Een complete check van het voertuig voor slechts €19 !

· Zes maanden gratis wegbijstand voor de klanten.

20
JUN
2016

Mopar® : het merk van FCA dat staat voor alle « after-sales ...

· Mopar® : « het » referentiemerk van Fiat Chrysler Automobiles (FCA) op het vlak van originele wisselstukken, accessoires, diensten, garantie en merchandising, exclusief voor alle merken van de groep.

18
MEI
2016

Benoeming van M. Yann Chabert als CEO van FCA Belgium vanaf ...

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium kondigt de benoeming aan van M. Yann Chabert als CEO van FCA Belgium vanaf 17 mei 2016. Hij volgt M. Alessio Castelli op die besloten heeft een nieuwe wending aan zijn carrière te geven buiten de groep FCA.

05
NOV
2015

Benoeming van M. Wim Buzzi als Corporate & LTR Manager binne...

FCA Belgium kondigt vandaag de benoeming aan van M. Wim Buzzi als Corporate & LTR Manager binnen de afdeling Fleet & Business Sales. Hij zal onmiddellijk rapporteren aan M. Dimitri Gose, Sales Operations Director.

18
SEP
2015

Fiat Chrysler Automobiles beschikt over het meest complete g...

• Een belangrijk Europees succes, met meer dan 650.000 door Fiat Chrysler Automobiles verkochte voertuigen.
• Op de Belgische markt biedt FCA niet minder dan 10 modellen aan!
• Eén van de oplossingen van Fiat Chrysler Automobiles in het kader van een pragmatische oplossing voor duurzame mobiliteit.
• De nieuwe Lancia Ypsilon CNG is vanaf nu ook ...
Download

15
SEP
2015

Lancia at the 2015 Frankfurt International Motor Show

• World preview of the New Ypsilon, renewed according to new fashion and design trends. Completely new interiors while certain style details on the exterior give it greater personality.

• The line-up features three versions - Silver, Gold and Platinum - and five engine types, all Euro 6 (diesel, petrol, LPG and methane) combined with manual or ...

11
SEP
2015

De nieuwe Lancia Ypsilon dit weekend in « avant-première » i...

• Enkele dagen voor de presentatie op het Salon van Frankfurt maakt de nieuwe Lancia Ypsilon zijn opwachting bij de distributeurs Lancia in België en het Groothertogdom-Luxemburg.

09
SEP
2015

Eerste foto van de nieuwe Lancia Ypsilon

Nieuwe Lancia Ypsilon 2016, de «Fashion city car» met een nieuw exterieur, ongeziene interieurs en een gamma opgebouwd rond drie uitrustingsniveaus en vier motorisaties, allemaal Euro 6, om aan alle eisen te voldoen.
Nieuwe Lancia Ypsilon: vanaf €12.990 (€12.561 in Luxemburg)

07
SEP
2015

Avant-première van de nieuwe Lancia Ypsilon

• Nieuwe Lancia Ypsilon 2016, de «Fashion city car» met een nieuw exterieur, ongeziene interieurs en een gamma opgebouwd rond drie uitrustingsniveaus en vier motorisaties, allemaal Euro 6, om aan alle eisen te voldoen.

laatste video's

geavanceerd zoeken

Zoek...

Van
Aan
Zoek

alle merken


feb
jan
dec
nov
oct
sept
aug
juli
juni
mei
apr
maart
2016
2015
2014
voorgaande jaren »