22 juin 2016

Alvorens op vakantie te vertrekken, biedt Mopar®, voor ‚19, een volledige check van de wagen aan voor de klanten van de merken van Fiat Chrysler Automobiles Belgium

· Om zorgeloos en in alle veiligheid op vakantie te vertrekken biedt Mopar® een totale bescherming aan specifiek voor de klanten van de merken van Fiat Chrysler Automobiles Belgium.
· Een complete check van het voertuig voor slechts €19 !
· Zes maanden gratis wegbijstand voor de klanten.

Zoals elk jaar het geval is maken veel bestuurders zich klaar om op zomervakantie te vertrekken. Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Belgium geeft klanten de raad om hun voertuig te controleren voor het vertrek, teneinde eventuele problemen te vermijden.

Dankzij Mopar®, het referentiemerk van Fiat Chrysler Automobiles (FCA)voor accessoires, diensten, klantenbijstand en originele wisselstukken, gaat FCA Belgium dit jaar nog verder.

Elke eigenaar van een voertuig van één van de merken van Fiat Chrysler Automobiles, heeft de mogelijkheid voor amper €19 een check-up van zijn voertuig te laten uitvoeren. Deze check wordt op 20 vooraf bepaalde punten gecontroleerd en omvat eveneens het bijvullen van de motorolie.

En dit is niet alles. Mocht er zich een incident voordoen tijdens het vakantietraject, biedt Mopar® een wegbijstand van zes maanden, inbegrepen in deze prijs.

« De algemene tevredenheid en veiligheid van onze klanten zijn belangrijk voor Fiat Chrysler Automobiles », analyseert M. Apollon Papazoglou, Country Manager Mopar® voor de Belgische en Luxemburgse markt. « Met dit hoofddoel bestudeert en stelt Mopar® voortdurend nieuwe diensten voor om ervoor te zorgen dat klanten steeds met een in perfecte staat verkerend voertuig rijden, met de garantie van een kwaliteitsvolle service. »

Brussel, 22 juni 2016

 

dernières vidéos

recherche avancée

Recherche...

De
Pour
Recherche

Images


Download